Srpnovo - Zářijový Gulášek :o)

SRPNOVO - ZÁŘÍJOVÝ GULÁŠEK :o)
Mára rë, milí příchozí!
Jak si užíváte volné dny? Navštívili jste cizí kraje, nebo poznávali krásy naší vlasti? Určitě jste si přivezli hezké zážitky, jestli chcete, můžete se o ně s ostatními podělit v komentářích... :o) A pokud se teprvě chystáte někam vyrazit, přeju vlídné počasí, klidné a přehledné cesty, dobrou náladu a nezapomenutelné zážitky, které jen tak nevyblednou.... :o)
Vaše Jíťa :-)
  • 4. 8. 2007. - den s Pánem Prstenů
Určitě jste tento den sledovali (alespoň na chviličku maličkou) jistou nejmenovanou televizní stanici, kde bylo odvysíláno Společenstvo Prstenu a za půl hodinky po něm Dvě věže. Já jsem se asi 120 minut před začátkem prvního dílu nacházela v jedné z prodejen obchodní sítě Hypernova. Zde se v sekci knih a videí nacházejí 4 obrazovky, na kterých se, k mé velké radosti, promítaly Dvě Věže, takže jsem měla jakous takous předpremiéru. :-) A po nám všem známých dlouhých titulcích následovalo.... několik dokumentů o tom, jak se PP - Dvě Věže natáčely! Vydržela jsem tam na ně zírat asi hodinu a půl, než se ozvala bolavá krční páteř, namáhaná čučením na obrazovku ve výšce 2 metry. Bohužel, kdybych nebyla tak blízko, nic bych neslyšela - zvuk zajišťovaly pouze malé repráčky, jenž nešly zesílit natolik, jak bych si představovala. Zážitek to byl velice vzrušující, zcela smazal mé zklamání z toho, že na primě ten dokument nějako nedávali... :-(
  • Narozky v srpnu a září...
Nejdříve bude oslavovat John Noble, představitel Denethora - 20. 8. mu bude 59 let. Za týden a den k tomu oslaví Billy Boyd28. 8. své 39. narozeniny. V září nás čeká jediný oslavenec: Davidu Wenhamovi bude 21.9. 42 let.

Komentáře