Říjnový Gulášek

ŘÍJNOVÝ GULÁŠEK
Mára rë, milí příchozí! :o)
Podzim je v plném proudu, na stromech se listí zbarvuje do krásných odstínů a dny se zkracují. Určitě už jste si mnohokrát vzpomněli na léto, sluníčko, pohodu... Věřte, že i mě čas od času na mysli vytane myšlenka na tento krásný prázdninový čas. Ale popravdě - i podzim je krásný... A tak vám všem přeju, abyste si ho užili a těšili se z těch několika málo dnů, které prozáří sluneční paprsky a kterých už zřejmě v tomto roce nebude moc...
Mám pro vá pár informací z domova i cizích krajů a přeju příjemné čtení! :-)
Namárië, vaše Jíťa :o)
  • Londýnská výprava...
...se odehrála ve dnech 4.9 - 9.9. 2007, kdy jsem spolu s asi 40 dalšími spolustudenty poznávala krásy hlavního města Velké Británie, jižního pobřeží a Brightonu a byla ubytovaná u rodiny. :-) I zde jsem objevila pár Prstenovských věciček a domů si odvezla plno krásných zážitků. A vás se ptám: Chtěli byste, aby zde o této výpravě vyšla série článků a nějaké ty fotky k tomu? Odpovědi pište do komentářů! (A upřímně - byla to bomba! :o) )
  • Soutěž
K tomuto bodu mám jenom dvě krátké poznámky:
1)Frodo opravdu, ale opravdu sourozence NEMÁ :-)
2)Pokud napíšete odpověď, odešlete ji, ale pak zjistíte, že tam máte chybu, můžete se opravit: napíšete znovu všechny odpovědi (samozřejmě správně) a připíšete slovíčko OPRAVA, ale bacha - pokud je špatná odpověď na místě 1. a dobrá např. na 3., obsadíte automaticky 3. místo. Toto platí u všech soutěží na tomto blogu! :-)
Pokud víte o nějakém zajímavém odkazu co se LotR týče, určitě ho napište do komentářů! :o)
  • Narozeniny v říjnu a listopadu
20. 10. oslaví Viggo Mortensen, představitel nám všem známého Aragorna 49. narozky. Za jedenáct dní poté, 31. 10. bude oslavovat 46. narozeniny režisér, co měl super nápad a krásně ho převedl do reality = zfilmoval Pána Prstenů... Peter Jackson! Všem gratuluju!

Komentáře