Jarní Gulášek

JARNÍ GULÁŠEK
Mantúlie Meldor!
Jaro vkročilo do naší česko-moravsko-slezské kotliny, ale jak můžete všichni na vlastní oči vidět, počasí nastalé roční době zrovna moc neodpovídá. Vánoce na blátě, Velikonoce na sněhu - zajímalo by mě, co se bude dít v létě… :o) No, nechme úvah o počasí. Mám pro vás pár zpráviček z Prstenovského světa a taky diplomy ze soutěže, snad se vám budou líbit.
Moc vám taky děkuju za všechny možné pochvaly, jsem za ně moc a moc ráda!
Krásné jaro přeje
Vaše Jíťa
  • Diplomy
Musela jsem je vám poslat mejlem, poněvadž byly moc velký…
  • Tolkien Reading Day - DNESKA
První Tolkien Reading Day (zkráceně TRD) se konal 25. března 2003 za podpory Tolkien Society jako den propagující a povzbuzující čtení Tolkienových děl a prací ve školách a knihovnách. Navíc je slaven i Tolkienovými fanoušky. Takže si v klídku sedněte a začtěte se do nějaké z mnoha knížek, jež J. R. R. T. napsal!
  • Svatba
Sean Bean (Boromir) se 19. 1. 2008 oženil, tentokrát už počtvrté! Jeho novou manželkou se stala Georgina Sutcliffe
  • Narozeniny v dubnu
20. dubna oslaví představitel Gluma Andy Serkis 44 let. Druhým dubnovým oslavencem je 26. 4. Jack William Boyd - synek Billyho Boyda - slavící své druhé narozeniny. Gratuluju!
  • Návštěvnost
Rozhodla jsem se tak trošku pochlubit s výčtem zemí, ze kterých zde byly učiněny návštěvy. Byly to: Maďarsko, Itálie, Francie, Německo, Bělorusko, Polsko, Švýcarsko, Slovensko, Velká Británie, Kanada, Řecko, Nizozemsko, Rumunsko, Švédsko, USA, Turecko, Španělsko, Rakousko, Mexiko, Belgie, Gruzie, Chorvatsko, Uruguay, Finsko a dokonce i Nový Zéland!
Thank you for visiting my blog about the Lord of the Rings! I hope you like it there. I am preparing an english version of this site. I am going to activate it in December, probably, because I haven´t got much time at the moment. So enjoy your stay here and have a nice day!

Komentáře