The Hunt for Gollum

THE HUNT FOR GOLLUM
Na www.fantasyplanet.cz/lotr/art.asp?id=1504 vyšel článek o právě probíhajícím natáčení nezávislého filmového projektu inspirovaného Pánem Prstenů: The Hunt for Gollum - volně přeloženo jako Hon na Gluma.
Natáčení probíhá ve Walesu pod taktovkou režiséra Chrise Boucharda s rozpočtem zhruba 3000 liber, což je snad ještě míň, než u klasického nízkorozpočťáku.
Film zachycuje okamžiky, kdy Aragorn hledá po všech koutech Středozemě Gluma, protože se snaží spolu s Gandalfem utajit před Sauronem, že se něco bude dít s jeho Miláškem. (Je to ta část Společenstva, kdy se dozvídáme, že Aragorn chytil Gluma a dovedl ho do Lothlorienu, odkud posléze utekl). Že se na tohle téma nedá udělat nic moc dlouhého? No moc dlohé to není, ale ani parametry traileru to nemá: 50 minut je tak akorát, ne?
Aragorna si střihl Adrian Webster, Arwen Rita Ramnani a Gandalfa Patrick O´Connor. )Tenhle projekt nemá finanční podporu ani od tvůrců LOTR, ani od jakékoli společnosti, je nevýdělečný a co víc - volně stahovatelný z internetu, na kterém se uskuteční i jeho premiéra 3. května 2009.
Pro další infce mrkněte na: http://thehuntforgollum.com...

Komentáře