Hobití prázdninovka :o)

HOBITÍ PRÁZDNINOVKA :o)
Mantúlië, poutnící!
Léto máme v plném proudu, prázdniny se za pár dnů přehoupnou do své druhé poloviny a konečně to vypadá, že bude delší dobu svítit slunko a my se aspoň trošku ohřejeme. A co vy, jak si užíváte volna? Byli jste na táboře, na dovče v zemích vzdálených nebo hnedka za humny u babičky? Nebo se teprve (tak jako já) někam chystáte? V tom případě přeju dobrou cestu a plno hezkých zážitků. Nyní vám však přináším nějaké to nové info přímo z Kraje a pár dalších zpráviček k tomu.
Pěkné počtení a krásné léto přeje vaše Jíťa :o)

  • THE HOBBIT NEWS
Na novozélandské farmě, kde se před skoro 10 lety začaly točit první záběry z Kraje a Hobitína, je v těchto dnech pořádně rušno! Vysazují se ovocné stromky, živé ploty, prodlužují se cesty a hloubí se několik nových nor. První klapky by zřejmě mohla padnout začátkem příštího roku (PJ se zmínil o březnu 2010). Peter Jackson řekl, že přípravy jsou v plném proudu a začíná se uvažovat o obsazení hlavní role - postavy Bilby Pytlíka. Kandidáti jsou prý 3: James McAvoy, David Tennant a to nejšílenější (a nejhorší): Daniel Radcliffe... (Můj ty Elendil, díky nechci!) Celý článek ZDE. Jinak - filmy budou dva a bude do nich zahrnuta i Bílá rada a návrat Gandalfa do Dol Gulduru. Více TADY a TADY je pokračování.
  • V ČERVENCI A SRPNU
1. července oslavila 32. narozeniny naše Arwen - Liv Tyler. 20. srpna bude John Noble - Denethor - oslavovat své 61 narozeniny. Dalším oslavencem je Billy Pipin Boyd: 28. 8. mu bude 41 let. Gratuluju!
  • NE KAŽDÉ ZLATO TŘPYTÍVÁ SE, NE KAŽDÝ, KDO BLOUDÍ, JE ZTRACENÝ...
Myslím, že přesně tenhle titulek se hodí k mojí cestě, která začne zřejmě ve středu a skončí... nevím kdy. Za týden, za dva... Možná. Víte, trošku mně to připomíná putování Bilba Pytlíka k Osamělé hoře: chystám se do neznámých končin, kam mě zlákala jedna jediná tajemná zpráva, netuším, co mě tam čeká a nemine a ten drak... ten tam možná bude taky. Jedno jediné ale vím jistě: čeká tam zlato. Třeba ho budou plné truhly, třeba tam bude jen pár zlatých šupinek. Jen na mně záleží, kolik ho dokážu ,,ukrást". Abyste rozuměli - jedu totiž na setkání zlatokopů na Otavu do Kestřan (u Písku) a kromě toho se budu snažit nějaký ten zlatý kov najít i v jiných lokalitách a v mezičase se budu kochat krásou jižních Čech. :o) Jestli se někdo taky chystáte, tak se tam třebas potkáme. Více ZDE.
No a jinak... Nutím se do studia špániny a pravidel silničního provozu, poslouchám muziku, už měsíc si slibuju, že se mrknu na Dvě Věže, brnkám na kytaru a slávoslavně oficiálně přejmenovávám moje ©JKfoto na ©Eilian photo, protože to původní je už obsazené... (Kdyby vás zajímalo slovo eilian, tak v sindarštině znamená duha).
Mějte se fajn a pište komentáře!!! :o) Jíťa

Komentáře