Pozdně-letní Gulášek

Milí přátelé,
neb se toho kolem děje moc a moc (a to nejen v Ringerském světě), rozhodla jsem se trošku oživit zpravodajsou guláškovskou rubriku a pěkně tu těch pár novinek sepsat. Pohodlně se uvelebte, udělejte si čaj, a poklidně se pohružte do čtení :)
Vaše Jíťa

BLOGOVÉ NOVINKY
A že jich není zrovna málo!
1. Na tomto blogu jsem do galerie nasypala pár obrázků, mírně upravila a přidala odkazy a uvažuju o změně vzhledu (tipy, návrhy?). Též chystám články do téměř všech krutě zanedbávaných rubrik :) A také jsem - naprosto neočekávaně - snad po tisíci věcích dopsala jednu svou LOTR povídku (mnohé díky Irith za nakopnutí k činu)! Ještě ji čeká kontrola a kupa úprav, ovšem ráda bych ji tu zveřejnila - jste pro? :)
2. Trochu větší přeměnou prošel můj druhý blog (Allarmedar) - změna vzhledu, rubrik, a také pojetí náplně. Chci víc psát o tom, co mně praštilo do nosu, proletělo hlavou, ukázat vám zajímavosti všedních šedivých dnů a vytvořit z oné stránky takové pestré místečko :) Z posledních příspěvků bych vás ráda nalákala na "cestopis" o Nízkých Tatrách :)
3. Clarett aneb Rioli se vrací na blogovou scénu! Její nový blog (lépe řečeno útulný pokojíček) můžete nalézt ZDE. :) (Teď mě napadá - Ynko, Caddy, a ostatní, kam jste se mi ztratili?)
4. Dovolím si vás poprosit o malou podporu. Nebýt stránky www.pan-prstenu-film.cz (tehdy ještě hostované na FantasyPlanet), k Pánu Prstenů bych se nejspíš jen tak nedostala. Mám s ní spojené veselé chvilky plné objevování a srandy (hlavně při pročítání komentářů v galerii :D) a dost mě mrzí, že tahle skvělá a kdysi tak živá stránka pomalu ale jistě uvadá - články nikdo moc nečte a proto ani adminy nebaví psát. Prosím, pojďme to fajnové místo zase oživit a znovu zažehnout plameny v jeho krbech a rozeznít smích a třeskot korbelů v jeho (virtuálních) zdech! :)




SMUTNÁ POŠTA
Každý den není veselý, a i v Ringerském světě občas zavládne smutek. Tento rok se to stalo již dvakrát. 27.4.2015 odplul do věčných zelených zemí Andrew Lesnie - úžasný člověk, který stál za kamerou všech dílů Pána Prstenů u Hobita. A 7.6.2015 opustila tento svět legenda - Christopher Lee, představitel nespočtu slavných postav včetně Sarumana Bílého. O obou dvou připravuju článek, takže v dohledné době si o nich budete moci víc počíst. Na Andrewa Lesnieho můžete zavzpomínat třeba v tomto krátkém filmečku od Seana Astina:




DEN VŠEHO HOBITSTVA
Co plánujete na 22.9.2015? Školu? Práci? Ať už budete dělat cokoli, nezapomeňte si vyhradit alespoň chvilku na oslavu důležitého dne hobitího kalendáře - Bilbových a Frodových narozenin! Tacujte, zpívejte, brouzdejte trávou a lesem, upečte si sušenky, uvařte voňavý čaj, přečtěte si kousek Společenstva, zaposlouchejte se do soundtracku, udělejte hobití dýchánek s kamarády, či udělejte tenhle den speciální nějakým jiným způsobem :) Inspirovat se můžete třeba TADY u Irith na blogu.



NAROZKY
Billy Pipin Boyd oslavil 28.8. své 47 narozeniny. Martinu Bilbo Freemanovi bylo 8.9. 44! Viggo Aragorn Mortensen oslaví 20.10. 56. narozky. A Peteru Jacksonovi bude stylově na Halloween 53 let :)
(Hm, kde jsou ty časy, kdy bylo Elijahu Woodovi 19 a hrál Froda? Teď už je mu 34! Cítím se poněkud staře. :D)

Komentáře