TRD 2016 - vzájemná inspirace

Milí Ringers,
za ani ne 11 dní (25. 3. 2016) nastane opět po roce Tolkien Reading Day, den oslav Tolkienova díla, oslav zničení Prstenu a také první den nového gondorského roku.

Pojďte se navzájem podělit o inspiraci! Na email jitt@vivaldi.net mi až do konce března (31.3.2016 23:59) směle posílejte vaše tipy na strávení tohoto dne, fotky z TRD současného či minulého, návrhy na to, co při čtení zakousnout a podobně :)

Vaše příspěvky se taktéž mohou vztahovat k tématu letošního TRD, kterým je:
"life, death and immortality"


Všechny došlé příspěvky budou poté (v průběhu dubna) zveřejněny na EiP - napište mi tedy prosím i vaši přezdívku a pokud máte, tak i adresu vašeho webu/blogu.


Nejedná se o soutěž, ale pokus o sdílení nápadů a jakési virtuální výměně znalostí a inspirace mezi bytostmi Ardy - nečekejte proto prosím hmotné ceny, nýbrž nehynoucí slávu a věčné díky ostatních ;)


POZOR! Abych se nezbláznila v přehršli materiálu, bude mít tato akce malé omezení: akceptuju maximálně 2 fotky, cca 10 řádků textu ve Wordu písmem 10 v případě vyprávění, cca 5 krátkých tipů, u případných receptů prosím o stručný a jasný popis :)

Těším se na vaše příspěvky! :)
Vaše Jíťa

Komentáře